Vodkaszódalime

 2010.07.13. 00:20

Minden vágyad, hogy lásd, de valójában tudod, hogy nem lesz jó. Mert napok óta teljesen kivagy miatta. Folyton rá gondolsz. Mert, ha nem cseszed talán lett volna belőle valami. De arra is gondolsz, hogy egyébként is kb. ennyire lenne oda érted. Mert az igazi kapcsolatok nem úgy indulnak, hogy valakire annyira rá legyél kattanva, hogy már a pultban is alig bírsz magaddal. És indult az őrűlt kémia. Menjünk inni, hogy teljesen elengedd magad. Amikor a wc előtt csókolóztok, és jó. Mert igazából keveset, és régen csókolóztál. Jól esik. Csinálnád még. És már ott ezerszer lepörgetted milyen lesz vele. Asztal alatt simi. Nem érdekel, hogy a többiek is látják. Beindultál. De vállalod. Magadat. Hányan csinálják így vajon. Talán mindenki más is vállalja. Érdemes...

Szexeltek. Rossz ez a kifejezés. Nem szeretem, mert nem árnyalja a lényeget. Mert ez lehetne szeretkezés, mert egy oldalról mindenképpen van érzelem. De lehetne dugás is, mert ahhoz eléggé élvezet orientált. utána alvás. Vagy legalábbis próbálok. De nem megy, mert nem akarom idegesíteni, hogy itt köhögök. Mindjárt kelni kell, de édes lesz az egész napos fáradtság.

 

Elcseszed.

Ismét ivás, ismét kémia, csak másvalami veszi el az eszedet... Nem a tested akarja, nem is az agyad... csak ami módosítja... Csalódtál ma. Egyébként is kurvára kiakadsz ha a dolgok nem úgy történnek, ahogy elképzeled... Türelem. Miért nem ismerem ezt a szót?

Nem kellett volna. Bár hosszútávú terveidbe belefér a pasi, aki indokokat keres, miért nem járna veled. (Pedig erről még szó sem esett. Kíváncsi lennék, hogy mit mondana tök őszintén arról miért nem járna velem. Van pár indok a fejemben, tudom jól.)

De nem adsz rá túl nagy esélyt... szóval elcseszed, mint mindig. Csak az a baj, hogy idióta vagy, mert nem volt mit...

 

- Mit iszunk cucuka?

- Vodkaszódalime-ot, most jött szóda. Savas vízből nem szeretem.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clerion.blog.hu/api/trackback/id/tr572147860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása